Autoverhuur Rotterdam, ontdek de mooiste plekken van Rotterdam

Met autoverhuur in Rotterdam ontdekt u de mooiste plekken van Rotterdam. Rij naar één van de bekendste parken het ”Museumpark”. Het park is een groot openluchtmuseum door de verschillende kunstwerken.

Of neem eens een kijkje bij het vernieuwde Timmerhuis. In dit gebouw vindt u niet alleen het gemeentehuis maar ook bijzondere winkels en het Museum Rotterdam. Alleen het gebouw is al prachtig!

Eén van de hoogste torens van Nederland staat in Rotterdam, de Euromast. Op 104 meter hoog kan er heerlijk gegeten en gedronken worden. Rij er makkelijk heen met een auto van autoverhuur Rotterdam.

Hoe werkt de autoverhuur in Rotterdam?

Een auto huren is bij ons mogelijk per dag, week of per maand. Door ons bijzondere systeem waarbij wij geen personeel op locatie inzetten, maar Smartboxen die wij op afstand kunnen bedienen, is het voor ons mogelijk om de goedkoopste van Nederland te zijn. Maar… hoe werkt deze Smartbox? Bekijk hieronder de video waarin het stap voor stap is uitgelegd.

Kosten

Voor elke huurauto, uitvoering en huurperiode geldt een ander tarief. Het is mogelijk om een auto per dag, per week of per maand te huren. Bij maandhuur zijn de tarieven het laagst. Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakte offerte te maken, bel of app ons hier gerust over.

Onze tarieven:

 • Daghuur: vanaf € 36,50 per dag (km vrij)
 • Weekhuur: vanaf € 179,- per week (km vrij tot 1000 km, daarna 0,06 p/km)
 • Maandhuur: vanaf € 399,- per maand (km vrij tot 500 km, daarna 0,06 p/km)
 • Onze tarieven zijn helder en zonder kleine lettertjes.

Wat zijn de voordelen van autoverhuur in Rotterdam?

Huur uw auto bij Goedkoop Auto Huren Rotterdam en ervaar zelf de vele voordelen die wij u bieden:

 • Goedkoop op weg; km vrij en zuinige auto’s
 • Ook automaat
 • Flexibele ophaal & inlevertijden
 • BOVAG lid
 • Inclusief verzekering
 • Geen creditcard nodig

Waar kunt u de huurauto ophalen?

De auto haalt u op op een unieke locatie tegenover het historische S.S. cruiseschip van Rotterdam. Op het parkeerterrein treft u de onbemande Smartbox welke wij op afstand kunnen bedienen. Voor de perfecte aansluiting neemt u de water taxi hiernaartoe! Ook is de locatie perfect te bereiken per openbaar vervoer, de bus stopt voor de locatie.

Vragen?

Wilt u graag een auto huren of meer informatie over de autoverhuur? Bel ons vrijblijvend op 010 307 27 91 of mail ons.
Autoverhuur Rotterdam is onderdeel van Smarthuren.nl

  De scherpste prijs aanvragen

  2 persoons4 persoons