Telefoonnummer
Email
Ophaaldatum
Inleverdatum

Huurauto in Rotterdam, ontdek de mooiste plekken van Rotterdam

Huur een auto in Rotterdam bij auto-huren-rotterdam.nl en ontdek de prachtige stad Rotterdam. Neem een kijkje bij het Centraal Station. Ook al hoef je niet met het openbaar vervoer, het is zeker de moeite waard om het geweldige design van het stationsgebouw te bewonderen.

Voor een klassieke belevenis kun je een kijkje nemen bij het stadshuis. Het is één van de weinige gebouwen dat nog zo’n mooie klassieke uitstraling heeft. Dit stadshuis is gebouwd tussen 1914 en 1920.

Genoeg redenen dus om Rotterdam te ontdekken met de huurauto!

Hoe huur je een auto in Rotterdam?

De auto huur je heel eenvoudig! Wij hebben een onbemande locatie waar je de auto kan ophalen en weer terug kunt brengen. Onze servicemedewerkers staan je telefonisch, per mail of app altijd ter woord. Bekijk hieronder de uitlegvideo:

Wat zijn de kosten?

Al voor €36,50 per dag huur je een auto! Dat inclusief BTW en kilometer vrij. Huur je liever voor een week of een maand? Per week kost het je €179,- inclusief BTW en 1000 kilometer vrij. Wil je de Smart een maand huren? Dat kan vanaf €399,- inclusief BTW en 500 kilometer vrij rijden. Daarna is het €0,06 p/km. Deze tarieven zijn zonder kleine lettertjes.

Waar kan de huurauto opgehaald worden in Rotterdam?

De locatie Rotterdam is uniek gesitueerd tegenover het historische cruiseschip S.S. Rotterdam aan de 3e Katendrechtsehoofd 25. Op het parkeerterrein tref je onze onbemande Smartbox welke wij op afstand voor je bedienen. Voor de perfecte aansluiting neem je een water taxi hiernaartoe. Ook is deze locatie perfect te bereiken per openbaar vervoer, de bus stopt namelijk voor de deur. Bekijk hier de beelden van de bijzondere omgeving.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik mijn rijbewijs hebben, om te kunnen huren?
Smarthuren.nl hanteert de Bovag voorwaarden, minimaal 1 jaar in het bezit van je rijbewijs en
minimaal 21 jaar.

Hoe kan ik mijn huurperiode verlengen?
De huurperiode verlengen is geen enkel probleem. Dit kan altijd. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is contact met ons opnemen. Per telefoon via 020-2612673 / 010 307 27 19 of per e-mail: info@smarthuren.nl

Kan ik een auto huren voor zakelijk gebruik?
Een auto huren bij smarthuren.nl voor zakelijk gebruik is mogelijk. Smarthuren.nl is een goedkoper alternatief voor shortlease. Graag ontvangen we daarvoor uw KvK nummer en andere bedrijfsgegevens. Voor onze zakelijke klanten heeft smarthuren.nl aantrekkelijke maanddeals.

Staat uw vraag er niet tussen?

Wil je een auto huren in Rotterdam maar wil je eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel of mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De scherpste prijs aanvragen

2 persoons4 persoons


Voordelen van Goedkoop Auto Huren Rotterdam

  • Goedkoopste van Nederland
  • Kilometervrij rijden per dag
  • Gratis 24/7 pechhulp
  • Gratis 24/7 Vervangend Vervoer
  • Ophalen & inleveren 08:00 – 18:00
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Geen kosten bij bandenpech
  • Autobezorgservice in heel NL
  • Geen creditcard nodig