Particulier Auto Huren

Particulier auto huren doet u bij Goedkoop Auto Huren Rotterdam. Goedkoop Auto Huren Rotterdam heeft vele voordelen om als particulier een auto te huren. Goedkoop Auto Huren Rotterdam is de goedkoopste van Nederland. Wij hebben smartboxen op de locaties staan die op afstand te bedienen zijn, hierdoor hebben wij op de locaties geen vast personeel aanwezig. Wij kunnen de kosten van het auto huren dus laag houden, ook voor particulieren.

Hoe huurt u particulier een auto?

De auto huurt u eenvoudig. Wij hebben op de locatie een onbemande Smartbox waar u de auto kan ophalen en retour kan brengen wanneer u wilt. Bekijk hieronder het filmpje waarin alles wordt uitgelegd.

Wat zijn de voordelen van particulier een auto huren?

Naast dat wij met het particulier een auto huren de goedkoopste van Nederland zijn, bieden wij u nog meer voordelen:

  • Kilometer vrij rijden
  • Keuze uit 2 en 4 persoons auto’s
  • Flexibele ophaal- & inlevertijden
  • Geen creditcard nodig
  • BOVAG lid
  • Goedkoop en zuinig rijden
  • Ook automaat mogelijk
  • Inclusief verzekering

Wat zijn de kosten?

Particulier auto huren doet u bij de goedkoopste autoverhuur van Nederland. Goedkoop Auto Huren Rotterdam biedt verschillende tarieven. Dat verschilt per huurauto, uitvoering en periode. Een auto huren bij Goedkoop Auto Huren Rotterdam kan per dag, per week of per maand. Bij maandverhuur zijn de tarieven het laagst.

Goedkoop Auto Huren Rotterdam biedt aan particulieren diverse auto’s en uitvoeringen te huur. De auto’s van Goedkoop Auto Huren Rotterdam hebben verschillende accessoires. Ze zijn allemaal voorzien van airco, iPhone/Android radio, Bluetooth bellen en navigatie.
Kijk voor meer informatie over onze tarieven op deze pagina of neem voor een op maat gemaakte offerte contact met ons op via info@smarthuren.nl.

Waar haalt u de auto op in Rotterdam?

Wij hebben een unieke locatie tegenover het historische cruiseschip S.S. Rotterdam aan de 3e Katendrechtsehoofd 25. Hier treft u onze onbemande Smartbox aan welke wij op afstand voor u kunnen bedienen. Voor de perfecte aansluiting neemt u een water taxi hiernaartoe. Ook is onze locatie perfect te bereiken per openbaar vervoer; de bus stopt voor de deur.

Vragen over particulier een auto huren?

Heeft u verder nog vragen over particulier een auto huren? Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden graag uw vragen over particulier een auto huren.

    Stel uw vraag