Auto Huren Rotterdam, touren in dé havenstad van Nederland!

Een auto huren in Rotterdam en touren in de grootste havenstad van Nederland, dat wil u toch ook? Shoppen in de markthal, de Oude Haven bezoeken met leuke terrasjes, een top uitzicht op de Erasmusbrug en dat allemaal met een ideale auto die u overal kwijt kunt.

Hoe huurt u een auto in Rotterdam?

Dat doet u heel eenvoudig! Wij hebben een onbemande locatie waar u de auto kan ophalen en retour kan brengen. Onze servicemedewerkers staan telefonisch, per mail of app altijd voor u klaar. Bekijk hieronder het filmpje:

Wat zijn de voordelen?

In Rotterdam uw auto huren bij Goedkoopautohurenrotterdam.nl biedt u naast dat wij de goedkoopste van Nederland zijn, nog meer voordelen:

  • Kilometervrij rijden per dag
  • 2 en 4 persoons
  • Flexibele ophaal- & inlevertijden
  • Geen creditcard nodig
  • BOVAG lid

Wat zijn de kosten van de huurauto in Rotterdam?

Al voor € 36,50 per dag huurt u een auto! Dat is inclusief BTW en kilometer vrij. Goedkoper kan het niet.

Huurt u liever voor een week of een maand? Per week kost het u € 179,- inclusief BTW en 1000 kilometer vrij. Een maand rondrijden in de Smart kan vanaf € 399 inclusief BTW en 500 kilometer vrij rijden. Daarna is het € 0,06 p/km.

Onze tarieven zijn helder en zonder kleine lettertjes, kijken op ”Tarieven” en bereken zelf voor welk klein bedrag u al kunt touren in Rotterdam.

Waar kan u de auto huren in Rotterdam?

De locatie Rotterdam is uniek gesitueerd tegenover het historische cruiseschip S.S. Rotterdam aan de 3e Katendrechtsehoofd 25. Op het parkeerterrein treft u onze onbemande Smartbox welke wij op afstand voor u bedienen. Voor de perfecte aansluiting neemt u een water taxi hiernaartoe. Ook is onze locatie perfect te bereiken per openbaar vervoer; de bus stopt voor de deur.

Vragen?

Wilt u graag meer informatie? Dat geven we u graag! Bel, mail of app ons en wij beantwoorden graag uw vragen over auto huren in Rotterdam.

    Stel uw vraag