Auto Huren Rotterdam, touren in dé havenstad van Nederland!

Een auto huren in Rotterdam en touren in de grootste havenstad van Nederland, dat wil jij toch ook? Shoppen in de markthal, de Oude Haven bezoeken met leuke terrasjes, een top uitzicht op de Erasmusbrug en dat allemaal met een ideale auto die je overal kwijt kunt.

Hoe huur je een auto in Rotterdam?

Dat doe je heel eenvoudig! Wij hebben een onbemande locatie waar je de auto kan ophalen en retour kan brengen. Onze servicemedewerkers staan telefonisch, per mail of app altijd voor je klaar. Bekijk hieronder het filmpje:

Wat zijn de voordelen?

In Rotterdam je auto huren bij Goedkoopautohurenrotterdam.nl biedt u naast dat wij de goedkoopste van Nederland zijn, nog meer voordelen:

  • Kilometervrij rijden per dag
  • 2 en 4 persoons
  • Flexibele ophaal- & inlevertijden
  • Geen creditcard nodig
  • BOVAG lid

Wat zijn de kosten van de huurauto in Rotterdam?

Al voor € 36,50 per dag huurt u een auto! Dat is inclusief BTW en kilometer vrij. Goedkoper kan het niet.

Huurt u liever voor een week of een maand? Per week kost het u € 179,- inclusief BTW en 1000 kilometer vrij. Een maand rondrijden in de Smart kan vanaf € 399 inclusief BTW en 500 kilometer vrij rijden. Daarna is het € 0,06 p/km.

Onze tarieven zijn helder en zonder kleine lettertjes, kijken op ”Tarieven” en bereken zelf voor welk klein bedrag u al kunt touren in Rotterdam.

Waar kan je de auto huren in Rotterdam?

De locatie Rotterdam is uniek gesitueerd tegenover het historische cruiseschip S.S. Rotterdam aan de 3e Katendrechtsehoofd 25. Op het parkeerterrein treft u onze onbemande Smartbox welke wij op afstand voor u bedienen. Voor de perfecte aansluiting neemt u een water taxi hiernaartoe. Ook is onze locatie perfect te bereiken per openbaar vervoer; de bus stopt voor de deur.

Vragen?

Wil je graag meer informatie? Dat geven we je graag! Bel, mail of app ons en wij beantwoorden graag je vragen over auto huren in Rotterdam.

Stel uw vraag