Telefoonnummer

  Email

  Ophaaldatum

  Inleverdatum

  HOE WERKT HET?

  Voor particulieren, zakelijke rijders en toeristen kan het huren van auto veel voordeliger zijn dan zelf een auto kopen of leasen. Veel mensen gebruiken doorgaans openbaar vervoer en hebben slechts zelden een (eigen) auto nodig. Dan zijn er allerlei ingewikkelde platforms om een auto te delen maar die geven toch bepaalde verplichtingen en/of maandelijkse kosten.

  Het kan veel simpeler

  Goedkoop Auto Huren Amsterdam is onderdeel van Smarthuren.nl. Doordat wij onze auto’s hebben voorzien van telematica hebben wij onbemande locaties waar u de auto kan ophalen en retour brengen. Onze servicemedewerkers staan telefonisch, mail of per app altijd voor u klaar om u te helpen. Wij bieden u dus altijd de hulp en service die u van ons mag verwachten.

  U huurt vanuit huis. Er is geen kantoor of balie bij ons aanwezig. Alles gaat online. Doordat u zich registreert bent u klant van Goedkoop Auto Huren Rotterdam/Smarthuren.nl. Met de getekende raamovereenkomst kan u bij ons huren. Een keer inschrijven en vele keren onbezorgd huren. U zit niet vast aan een abonnement en ontvangt ook geen reclame van ons! Inschrijven en de raamovereenkomst is gratis en verplicht u tot niets. Deze handeling is alleen nodig om een juridisch goed contract op te kunnen stellen. Na inschrijven kan u reserveren, betaald u per iDeal en kan u de auto op het gewenste moment ophalen.

  Onze onbemande locaties worden bewaakt door middel van een camera systeem welke in verbinding staat met de meldkamer. U kan dus onbezorgd en zonder zorgen uw auto op elk gewenst moment ophalen en retour brengen. Wij bieden hierdoor nog meer flexibiliteit.

  Op onze locaties staan onze smartboxen. Deze boxen zorgen voor de uitgifte van de auto. Op het afgesproken moment zorgen wij dat de box open is en dat u van ons de informatie ontvangt die nodig is. Zowel bij ophalen als retour brengen is het juiste tijdstip afstemmen per telefoon, mail of app wel belangrijk. Dit kan echter wel geruime tijd van te voren.

  Op het parkeer terrein zoekt u de juiste auto. De gegevens die u van ons ontvangen heeft, wijzen u de juiste weg. U checkt de auto op schades, volle tank en netheid. Mochten er zaken zijn, meteen even een fotootje per mail of app naar ons sturen. Daarna kan u onbezorgd op weg.

  Ons unieke en zeer flexibele concept zorgt voor lage tarieven. U huurt bij ons betrouwbare en goed onderhouden auto’s. Wij zorgen voor no nonsens mobiliteit. U vindt bij ons echter geen gloednieuwe auto huren, geen kantoor, balie en personeel op locatie! Wij bieden u een optimale service, goede en fijne auto’s, flexibiliteit bij huren en ophalen/retour brengen voor een ideale prijs.

  Een telefoontje naar 010 307 27 91 en uw huurauto staat in Rotterdam voor u klaar. Tarieven zijn scherp en markt conform wel afhankelijk van de gekozen auto en de huurperiode. Lekker goedkoop sturen in uw huurauto! Onze auto’s zijn goed onderhouden maar niet nieuw, hierdoor kunnen wij zeer scherpe tarieven rekenen. U huurt dus zeer voordelig populaire en betrouwbare auto’s, welke zuinig en veilig zijn.
  Schrijf u gratis in onder het kopje > klant worden.

  Veel rijplezier!

   De scherpste prijs aanvragen

   2 persoons4 persoons   Voordelen van Goedkoop Auto Huren Rotterdam

   • Goedkoopste van Nederland
   • Kilometervrij rijden per dag
   • Online Autoverhuur
   • 2 en 4 persoons
   • Flexibele ophalen & inleveren tijden
   • Betaal met Ideal
   • Ook automaat
   • Bovag Lid
   • Geen creditcard nodig