Budget Autoverhuur

Budget Autoverhuur vindt u bij Auto Huren Rotterdam. Goedkoop Auto Huren Rotterdam is onderdeel van Smarthuren.nl en heeft de beschikking over ideale budget auto’s voor verhuur. De auto’s van Goedkoop Auto Huren Rotterdam staan bekend om hun betrouwbaarheid, het zuinige verbruik en de lage prijzen. Ze zijn ook geschikt voor lange ritten. Goedkoop Auto Huren Rotterdam verleent u altijd een goede service, ook bij budget autoverhuur. Wij bieden de ideale oplossing voor dagelijkse of tijdelijke mobiliteit.

Budget auto huren voor een dag

Budget autoverhuur voor een dag? Bij Goedkoop Auto Huren Rotterdam kan dat. Bij ons huurt u per dag, week of maand. Per huurperiode bieden wij verschillende mogelijkheden qua type, kilometers en tarieven. Schrijf u in als klant, reserveer de auto en binnen een uur staat uw huurauto klaar op onze locatie. Wij kunnen budget autoverhuur aanbieden, omdat wij beschikken over een uniek concept. Goedkoop Auto Huren Rotterdam heeft smartboxen op de locaties staan die wij op afstand kunnen bedienen. Personeel op onze locaties hebben wij niet, hierdoor kunnen wij budget autoverhuur voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Hoe huur je een auto?

De auto huurt u eenvoudig bij onze Smartbox. De Smartbox is een onbemande locatie waar u de auto kan ophalen en na de verhuur weer terug kunt brengen. Mocht u vragen hebben dan staan onze servicemedewerkers u telefonisch, per mail of app op ieder moment van de dag ter woord. Bekijk hieronder de uitlegvideo van de Smartbox:

Wat zijn de voordelen van budget autoverhuur?

Profiteer van de vele voordelen:

 • De goedkoopste van Nederland;
 • Kilometer vrij;
 • Keuze uit automaat, semi automaat en handgeschakeld;
 • 2 en 4 persoons;
 • Flexibele ophalen & inlever tijden;
 • Betaal met iDeal, geen creditcard nodig;
 • BOVAG lid.

Wat zijn de kosten?

Voor budget autoverhuur bent u zeker bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren verschillende tarieven per dag, week en maand. Onze tarieven zijn helder en zonder kleine lettertjes. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan.

 • Daghuur: vanaf € 37,50 per dag, inclusief BTW en KM vrij
 • Weekhuur: vanaf € 190,- per week, inclusief BTW en 1000 KM vrij rijden. Daarna per KM 0,095 inclusief BTW.
 • Maandhuur: vanaf € 419,- per maand, inclusief BTW en 500 KM vrij rijden. Daarna per KM 0,095 inclusief BTW.

Veel gestelde vragen over budget autoverhuur

+ Hoeveel is de Borg?
De borg die Smarthuren aan u belast:
*Bij daghuur is de borg €150,-
*Bij weekhuur is de borg €200
*Bij maandhuur is de borg €300,-

+ Wat als ik een boete heb?
Per verkeersboete zal €10,- ex btw aan administratiekosten in rekening worden gebracht. De boete moet per omgaande worden betaald.

+ Moet ik de auto met een volle tank terug zetten?
U dient de smart met een volle tank terug te zetten, de kosten voor het niet volgetankt terugzetten bedragen de brandstofkosten vermeerderd met € 7,50.

Is uw vraag niet beantwoord?

Hebben wij uw vraag niet beantwoord? Bel of mail ons en wij beantwoorden graag uw vragen over het budget autoverhuur.

  De scherpste prijs aanvragen

  2 persoons4 persoons